Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Monster Hunter Now μεταφέρει το κυνήγι σε συσκευές iOS και Android (trailer)

H Niantic και η Capcom ανακοίνωσαν το Monster Hunter Now. Πρόκειται για ένα νέο παιχνιδι της δημοφιλούς σειράς Monster Hunter για συσκευλες iOS και Android, το οποίο φιλοδοξεί να μεταφέρει το gameplay στους δρόμους, τις πλατείες και τις γεοτονιές του πραγματικού κόσμου. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέβριο του 2023. Όπως έγινε γνωστό έχουν ξεκινήσεις οι δηλώσεις συμμετοχής για τις επερχόμενες δοκιμές.

Για όποιον έχει ονειρευτεί ποτέ να κυνηγήσει τέρατα στον πραγματικό κόσμο, το Monster Hunter Now δίνει ζωή αυτή τη φαντασία. Παίρνοντας το ρόλο του κυνηγού, οι παίκτες είτε μόνοι, είτε σε συνεργασία με άλλους θα εξοντώσουν τα πιο άγρια τέρατα στον κόσμο, προσθέτοντας έτσι το κοινωνικό στοιχείο στη συναρπαστική εμπειρία. Επειδή το Monster Hunter Now μπορεί να παιχτεί σε smartphones, μπορείτε εύκολα να προσκαλέσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν.


Το Monster Hunter Now έχει σχεδιαστεί για να το απολαμβάνει ο καθένας με τον δικό του ρυθμό, είτε είστε παίκτης του Monster Hunter για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε νέος στη σειρά. Μπορείτε επίσης να παίξετε όποτε και όπου θέλετε. Για παράδειγμα, στο Monster Hunter Now, υπάρχει ένα αντικείμενο που ονομάζεται Paintball. Χρησιμοποιώντας ένα Paintball σε ένα τέρας που συναντάτε, μπορείτε να το μεταφέρετε εκεί που θέλετε, όπως για παράδειγμα στο σπίτι σας και να το κυνηγήσετε μόνοι ή με κάποιον άλλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*